HAİNLER YİNE CANLAR  ALDI

   Dün İstanbul da yaşanan terör saldırısı sonucu bir çok vatandaşımız maalesef vefat etti ve yaralandı. Olayla ilgili netleşen haberler basına verilmekte .

   Türkiye'yi üzüntüye boğan hain saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerlerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi yaralandı. Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada "Teröristler bir ticari taksiyle havalimanına gelmiş ve bilahare eylemlerini gerçekleştirmişlerdir." dedi. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısından yaklaşık 5 saat sonra, terminallerdeki işleyiş normale dönmeye başladı.

   Bu hain saldırının insanlık dışı bir eylem olduğunu bunu yapan kişi veya gurupların insanlıktan nasibini almamış caniler olarak değerlendirirken bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı dilerken yaralı vatandaşlarımıza Allahtan acil şifalar dileriz. Bu tür olaylara kanıp provakatörlerin oyununa gelmeden aklı selim davranarak bu hain saldırının sorumlularını bulup cezai işlemin devletin silahlı güçlerine bırakılması kanısındayız.

   Tüm Ulusumuzun başı sağ olsun ( Allah bizlere bir daha böyle olaylar yaşatmasın )

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN 

Paylaş