GÖNLÜMÜZE YİNE KOR DÜŞTÜ

   Trabzon'un Maçka İlçesi'nde, bu sabah yol kontrolü yapan polis aracına ormanlık alandan teröristlerce ateş açılması sonucu 2 meslektaşı ile birlikte şehit olan polis memuru 23 yaşındaki İbrahim Akın'ın memleketi Bursa'daki baba evine ateş düştü. 2 yıllık polis memuru olan ve yarın izne gelmeyi planlayan Akın'ın 6 ay önce nişanlandığı.

   Maçka- Gümüşhane yolu üzerinde, Gümüşhane tarafından gelen araçları kontrol amacıyla yol kenarında park halinde duran polis aracı ile minibüse, ormanlık alandan teröristler otomatik silahlarla ateş açtı, el bombası attı.Açılan ateşe polis memurları karşılık verdi. Saldırıda polis memurları İbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç, Ramazan Donat şehit oldu. İbrahim Akın'ın şehit olduğu haberi aslen Erzurumlu olan ve 30 yıldan beri Bursa'da yaşayan babası Fuat Akın ve annesi Şehriban Akın'a verildi.

   Son günlerde ülke geneli yaşamış olduğumuz sıkıntılara birde böyle bir acının eklenmesi ile Şehit Polis İbrahim AKIN ın evi yüreğinde bu acıyı hissedenlerle doldu taştı. Şehit ailemizi yalnız bırakmayan tüm vatan sevdalılarına canı gönülden teşekkür ederken Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şahsım yönetimim ve üyelerimin adına Şehit Polisimiz İbrahim AKIN a ve diğer Polislerimize Allahtan rahmet dilerken ailelerine sabır ve baş sağlığı dileriz.              

   Mekanları cennet olsun,

  Türk Milletinin Başı Sağ Olsun

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

Paylaş