TARİH YİNE KARA ( DARBE GİRİŞİMİ )

    15 Temmuz 2016 yılı Türk Milletinin zihnine ve Dünya tarihine kara bir leke olarak geçti.

    15 Temmuz 2016 gecesi Ülkemiz çök korkunç ve çağdışı bir olayla karşı karşıya gelerek önemli bir sınavdan geçmekle yüz yüze kalmıştır. Bu olaylar karşısında Türk Milleti top yekun ayağı kalkarak birlik ve beraberliğimizin ne kadar önem arz ettiğini bir kez daha bedenlerini siper ederek kanıtlamıştır. 

    Bizler gazi ve şehit aileleri olarak bu aziz vatanın ebediyen yaşaması için en sevdiğimiz varlıklar olan evlatlarımızı umutlarımızı hayallerimizi geleceğimizi ve uzuvlarımızı bu Ülkenin bekası için feda ettik. Gerekirse bu uğurda gazi ve şehit aileleri olarak canlarımızı feda etmeye de hazırız çünkü kaybedecek başka bir şeyimiz kalmamıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde Milletimiz Asker kıyafeti giymiş canavarlarla baş başa kaldı bu canavarların o kadar gözleri dönmüş ki ekmeğini yediği kurum ve kuruluşlara hatta insanlarına mermi ve bomba atıp tanklarla üzerlerinden geçeme emri verebiliyorlar. Eğer bu caniler emellerine ulaşsaydı Ülkemizi çok daha kötü günler geçirecekti.

    Başta Türk Milleti olarak bu olaylar karşısında evlere girmek yerine meydanlara inerek Devletin kurumlarının yanında yer alarak onlara destek verip demokrasi ve hukuk dersi vermiştir. Asil Türk Milleti vakur duruşunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.         

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak toplumun tüm kesimlerine hoş görü içerisinde dinine ırkına mezhep’ine rengine bakmadan demokrasi ve hukuk içerisinde insanca yaşamak ve yaşatmak için mücadele etmemiz kanısındayız. 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşamış olduğumuz bu acı ve vatana ihanet olarak kabul ettiğimiz böyle bir olayı Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın.

    Aziz Türk Milletine geçmiş olsun.

    Metin ŞENOL

    BAŞKAN

Paylaş