BURSA BÜYÜKORHAN’A ACI HABER

   Çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

   Hakkari’nin Şemdinli İlçesin Derecik Beldesi Yeşilova kırsalında bir gurup teröristin yaptığı saldırı sonucunda yaralanan Uzman Çavuş Zeki UĞUR tedavi görmüş olduğu hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

   Uzman Çavuş Zeki UĞUR’ un acı haberi Bursa nın Büyükorhan İlçesine bağlı Piribeyler Köyüne ateş düştü.

   Şehit Uzman Çavuş Zeki UĞUR’un haberini alan Büyükorhan İlçe kaymakamı İlhan İLKAN, Belediye Başkanı Hasan TAŞ ve Garnizon Komutanlığı’ndan gelen Yarbay Ercan YAVUZ aileyi ziyaret edip başsağlığı dilediler.

   Yaklaşık bir yılı geçkin zamandır Ülkemizin üzerinde çok büyük oyunlar oynanmakta dır bu kahpece ve alçakça oyun oynayan kan emici yaratıklar doymak bilmeyen arzularına başkalarını maşa olarak kullanmaktan da  asla kaçınmazlar. Doymadıkları için bu milletin bağrından çıkan aslan yürekli yiğitlerimizi haince tuzaklar kurarak gazi ve şehit etmekteler. Şehit Uzman Çavuş Zeki UĞUR’ gibi nicelerini ama olsun bizler Türk Ulusu olarak Mehmetçiğiz biz bir ölürüz bin diriliriz çünkü söz konusu vatan ise birbirimizi ayırmadan sımsıkı kenetleniriz budur bizim farkımız.

   Şehidim al kanın boşa akmadı sen rahat ve huzur içerisinde istirahatını yap senin görevini kaldığı yerden devralan ve kanını yerde koymayacak senin gibi kınalı kuzular var.

   Ailesinin kınalı kuzusu Allah sana cenneti vaat ediyor peygamberlikten sonra gelen makamların en güzeli olan şehitlik makamı, yaradan rabbim rahmetini senden ve sevenlerinden eksik etmesin.

   Türkiye Harp Malulü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği bursa şubesi olarak şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine, sevenlerine baş sağlığı dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN    

Paylaş