AK PARTİ NİLÜFER KADIN KOLLARI BAŞKANININ  DERNEĞİMİZİ ZİYARETİ

   30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamak için AK Parti Nilüfer ilçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Dilek DURAK ve ekibi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa şubesini ziyarete geldiler.

   Türkiye Cumhuriyeti nin dış ve iç güçlere karşı galip gelip var olma savaşını verip taçlandırdığı gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramında derneğimizi ziyaret edip bu güzel günde bizleri unutmayan ve bayramımızı kutlayan Dilek Hanım ve Ekibi ile tanışıp kendileri ile Türkiye ve bizlerin gündemde olan sorunlarını konuştuk.

   Sayın DURAK bizlere yabancı olmadığını ve bizlerin sorunlarını bildiğini ama bizlerden de var sa dinlemek istediklerini arz etti. Dernek yönetimi olarak bizlerin sorunlarından bir kaçını şöyle dile getirdik.

1 ) ÖTV KDV den muaf gazi ve şehit ailelerinin 5 yılda bir araç almaları

2 ) Gazi ve Şehit ailelerine ait huzur evi yapılması

3 ) Gazilere protez ve akülü araç alırken sıkıntı yaşamaması, Şehit anne ve babalarının özel hastanelerden ne şekilde olursa olsun katkı payı ve profesör ameliyat parası ödememesi.

4 ) 4736 kanuna dayanarak çıkarılan serbest seyahat kartlarını BUDO İDO ve ilçelerdeki toplu taşıma araçlarında geçmemesi.

5 ) Gazi ve Şehitler arasına da ayrım yapılmaması

   Sayın DURAK bizleri dinleyip bu taleplerimiz not alıp gerekli çalışmayı yapacağını bizlere arz ettiler. Kendisinin de bazı konularda çalışmalar yaptığını bizlere ifade ettiler. Derneğimize gelerek bu konular ve diğer güncel konular da bizlerle istişare yaptılar.

   Bu anlamlı günde bizlere vakit ayırıp bizleri arayan Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Dilek DURAK a ve yönetimine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN           

 

Paylaş