BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK’Ü ZİYARET

   1Haziran 2016 tarihinde valiler kararnamesin resmi Gazetede yayımlandı.Şanlıurfa eski Valisi İzzettin KÜÇÜK’ün , Bursa Valisi olarak atanması ilgili kararda yer almıştı.  Bursa valisi olarak atanan Küçük ü Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi olarak hoş geldin ziyaretinde bulunmak istemiştik. Sayın Valimizin Bursa ya gelişi ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile farklı yerlerde görüştük kendileri randevu almanıza gerek yok istediğiniz zaman gelebilirsiniz ifadelerini kullanmıştı. Malumunuz üzere 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynanmak istenen oyunlara maruz kaldı. Milletimiz tek yürek olarak vakur duruşunu sergiledi ve bu çağdışı olaylara izin vermedi. Bu olayların yaşanması sonucunda Sayın valimizle olan görüşmemiz bu güne kaldı.

   Sayın Valimizi makamında TÜMŞAD,EMŞAD yönetimi olarak ziyarette bulunduk. Dernek yöneticileri olarak kendimizi tanıtıp tekrardan görevinde başarılar diledik. Sayın Valimiz bizleri içten ve çok samimi bir şekilde karşılayıp ağırladı ve bizlere bakış açılarını yineledi ve elinden geleni yapacağını katkı sunmaya devam edeceğini söylediler.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube başkanı olarak şahsım Yönetimi ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş