GELECEĞİN BÜYÜKLERİ

   Bursa İlin de faaliyet gösteren Bilgi Köprüsü Kreş ve Anaokulu Öğretmenleri ve Öğrencileri ile beraber 19 Eylül gaziler günümüzü kutlamak amacı ile derneğimizi ziyarete geldiler. Bir birinden değerli öğretmenlerimizden kreş ve anaokul hakkında bilgi aldık. Okullarında bu günün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımıza ellerinden gelen her türlü katkıyı sunup geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitim öğretim yıllarına hazırlamaya çalışırken bir yandan da bu ülkenin nasıl kazanıldığını gazi şehit kime denir niçin gazi ve şehit olunur sorularına cevap bulabilmek derneğimizi görmek ve bizler için önemli olan günümüzü kutlamak istemişler.

   Dernek yönetimi olarak bizlerde öğretmenlerimizin yardımı ile çocukların anlaya bileceği bir biçimde gazi ve şehit kime denir niçin gazi ve şehit olunur sorularını cevaplamaya gayret ettik. Öğretmenlerimize derneğimiz hakkında bilgi verirken Mustafa Kemal ATATÜRK e gazilik unvanının verildiği gün olan 19 Eylül de biz gazileri geleceğimiz olan miniklerle ziyaret ettiklerinden çok memnuniyet duyduğumuzu ifade ettik.

   Bizleri unutmayıp 19 Eylül gaziler günümüzü kutlamaya gelen Bilgi Köprüsü Kreş Anaokul öğretmenlerine ve öğrencilerine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi adına şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederken sağlıklı ve başarılı yıllar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN  

  

Paylaş