KURUCU GAZİMİZİ ZİYARET

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi kurucularından olan Gazi Muzaffer ÖZDEMİR i evinde ziyaret ettik.

   Derneğimiz kurucularından olan gazi muzaffer ÖZDEMİR yılarca dernek yönetimlerinde görevler alarak derneğimizin bu günlere gelmesinde çaba gösteren babalarımızda yalnızca biri. Her fırsatta derneğimize gelip bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüğümüz ve gazimiz olan Muzaffer babamızı  hatırlamak onunla belirlide olsa bir süre bir şeyleri paylaşmak maksatlı gazimizi ve değerli eşini Gemlik Kumla da ki evlerinde yönetim olarak ziyaret ettik.

   Bizleri evlerinde ağırlayıp kendileriyle geçmişe yolculuk edip yıllar önce yaşamış oldukları sıkıntıları ve  güzellikleri bizlerle paylaştılar. Yılarca emek verdiği dernek yöneticileri tarafından aranılması kendisini çok sevindirdiğini ifade eden gazimiz bizlere teşekkür etti.

   Derneğimize emeği geçen Gazi Muzaffer  ÖZDEMİR ve Değerli Eşi Hatice ÖZDEMİR e bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder sağlıklı bir yaşam dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş