ŞEHİT DENİZ PİYADE ER TAHSİN ŞEN ORTAOKULU

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Şehit Deniz Piyade  Er Tahsin ŞEN i isminin verildiği Okulu ziyaret ettik.

   Bursa Başaran Mahallesinde bulunan Şehit Deniz Piyade  Er Tahsin ŞEN Ortaokulu Müdürü Hüseyin İCAL, Müdür Yardımcısı Suat AYGÜR, Müdür Yardımcısı Rıdvan SÖKMEN karşıladı. Sayın İCAL bizleri makamına davet etti. Dernek Yönetimi olarak kendimizi tanıtıp derneğimiz ve faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Şehitlerimizin isimlerinin verildiği okullarımızı ziyaret ettiğimizi geleceğimiz olan çocuklarımızın okullarının isimlerini en iyi şekilde taşıyarak başarılara imza atmalarını temenni ettiğimizi söyledik.

    Okul Müdürü Sayın Hüseyin İCAL okullarının her geçen gün daha da ileri giderek başarılara imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini söylediler.

    Şehit Deniz Piyade  Er Tahsin ŞEN Ortaokulu nu yönetimi ile gezdik. Okulun girişinden sınıflarına kadar en güzel bir şekilde dizayn ederek mükemmel bir uyum içerisinde geleceğimiz olan çocuklarımıza bilgi ve donanım vermekteler.

    Şehit Deniz Piyade  Er Tahsin ŞEN Ortaokulu nun adını en iyi bir şekilde başarılara taşıyan başta Okul Müdürü Hüseyin İCAL ve yönetimine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN  

 

Paylaş