DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLAMASI

 

   TEMAD tarafından 17 Ekim dünya astsubaylar günü kutlamasına davet edildik.

   17 Ekim dünya astsubaylar kutlama töreni Bursa Heykel de saat 14: 00 de kutlandı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi yönetimi olarak katılım sağladık. Atatürk anıtına çelen sunumu ve İstiklal Marşından sonra TEMAD Bursa Şube başkanı aşağıdaki basın açıklamasını yaptı.

   Dernek olarak Dünya Astsubaylar günlerini kutlar sağlıklı, huzurlu ve barışın üstün geldiği bir yaşam dileklerimizle.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN  

                                                                                    TEMAD BURSA İL BAŞKANLIĞI

                                                              17 EKİM DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

   Emeklisi ve Aileleri ile birlikte 1.000.000 kişiyi bulan gerek teknik alanda gerek öğretim alanında gerekse yönetim  - komuta kademesinde bir ordunun omurgasını oluşturan astsubaylık mesleğinin 2847 ve 2908 sayılı dernekler kanunu hükümlerine uygun olarak 17 ekim 1984 tarihinde kurulan Türkiye emekli Astsubaylar Derneği temsil etmektedir.

   Bursa İl Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz bu kutlama etkinlikleri kapsamında amacımız aileleri ile beraber 10.000 emekli astsubayımız ile çalışan meslektaşlarımız ve bizimle beraber olmaya arzu eden tüm gönül dostlarımıza beraber bu günümüzü şu an burada siz değerli katılımcılarımızla kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

   Amacımız üyelerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerle  bir araya getirerek iletişimlerini sağlamak kamu yararına çalışan benzer kuruluşlarla ortak çalışmalar yapılarak ekonomik ve sosyal sorunlarımıza köklü çözümler hedeflemek meslektaşlarımızın sorunlarına ilişkin çözüm önerileri getirmek sosyal sorumluluk içerikli projeler geliştirerek güçlenmek toplumsal paydayı ön planda tutarak ülke sevdamızı yaşatmaya kararlılıkla devam etmektedir.

   Şehitlerimiz gazilerimiz toplumda kanaat önderi konumunda olan üyelerimiz ve Türkiye nin değerlerini yükselten her bir meslektaşımızla  birlikte Türkiye’ yiz.

   Ülkemizdeki ve dünyadaki meslektaşlarımızla ve bize gönül veren siz saygıdeğer konuklarımız ile katkı ve katılımlarıyla bizlere destek olan tüm özel ve tüzel kurum ve kuruluşların yöneticilerine bu özel günümüzde teşekkürlerimizi bir borç biliriz;

    SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNARIZ.

H.ŞİNASİ DOĞAÇ

E.HV.ULŞ.KD.BÇVŞ

TEMAD BURSA İL BAŞKANI

 

Paylaş