EMEKLİ TÜMGENERAL SEYFULLAH SALDIK ZİYARET

   Bir önceki Bursa Jandarma Bölge Komutanı Emekli Tümgeneral Seyfullah Saldık ı  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak ziyaret ettik.

   Sayın Komutanımız görevde bulunduğu süre içerisinde tüm gazi ve şehit ailelerini en iyi biçimde ağırlayan varsa sıkıntıları elinden gelen her türlü katkıyı sunmaya çalışan komutanımızdı aynı zamanda ne zaman ihtiyaç duysak bizlere öncülük yapan yönlendiren güzel şeyler olması için çabalayan komutanımızdı. Bursa Jandarma Bölge Komutanlığında görev yapan tüm komutanlarımız ve çalışanları gazi ve şehit ailelerine davranışları aileden birisi gibi sıcak ve içtendiler. Sayın Komutanımızı ziyaret ederek bir süre kendisi ile sohbet ettik Emekli olduğunu ama bir süre daha Bursa da kalacağını ifade ettiler. İhtiyaç duyulduğunda yine üzerine düşen ne varsa katkı sunacağını belirtti.

  Bizlere zaman ayıran ve katkı koyan Komutanımız Emekli Tümgeneral Seyfullah Saldık a gazi ve şehit aileleri derneği Bursa şubesi yönetimi ve üyeleri olarak sağlıklı, huzurlu bir yaşam dileklerimizle.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

Paylaş