YILDIRIM KAYMAKAMI NIN ZİYARETİ

   Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Silvan Kaymakam Refikliği ve Vekilliği ile Haymana, Nallıhan ve Lice Kaymakam Vekilliği yaptı. Daha sonra Gülyalı Kaymakamlığı'na atandı. Daha sonra sırası ile Kozluk ve Aydıntepe Kaymakamlığı, Ağrı Vali Yardımcılığı, Köşk, Serik, Uzunköprü ve Şehitkamil Kaymakamlığı'ndan sonra son Kaymakamlar Kararnamesi ile Yıldırım Kaymakamlığı'na atanarak yeni görevine başladı.
İçişleri Bakanlığı'nca 1990 yılında bir yıl süre ile yabancı dil öğrenmek ve idari sistemi incelemek üzere Amerika'ya gönderildi. Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet AYDIN İngilizce bilmekt1958 yılında Konya ili Akören ilçesinde doğdu. İlkokulu Akören'de ortaokul ve liseyi Konya Merkez'de tamamladı. 1984 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi.

1985 yılında Diyarbakır edir.

   Yıldırım Kaymakamı sayın Mehmet AYDIN ı geçtiğimiz aylarda yönetim olarak makamında ziyarette bulunmuş kendimizi tanıtıp derneğimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştuk. Sayın AYDIN 20.10.2016 tarihinde derneğimizi ziyarete geldi. Sayın AYDIN derneğimizi ve yönetimimizi çok zamandır ziyaret etmek istediğini ancak işlerinin yoğunluğu nedeni ile yeni fırsat bulduğunu ama her daim bizlerin yanında olduğunu ifade ettiler. Dernek yönetimi olarak bizlerde dernek ve gazi şehit ailelerinin sıkıntılarını kendisine aktardık. Dernek çevresinde yaşanan sıkıntı ve olayları gördü.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete gelen Yıldırım Kaymakamı Sayın Mehmet AYDIN a bizlere göstermiş olduğu duyarlılık ve katkılarından dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederiz.

 

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

Paylaş