M.H.P İL YÖNETİCİSİ ÇİÇEKLİ’NİN ZİYARETİ

1980 yılında Astsubay oldu. Sinop, Mardin, Ankara, Bitlis, Konya, Erzurum, Malatya, Diyarbakır ve Bursa illerinde görev yapan 2007 yılında emekli olan halen Bursa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında görev alan Sayın Ramazan ÇİÇEKLİ derneğimizi ziyarette bulundu.

Sayın ÇİÇEKLİ’ nin ziyareti gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılarını dinlemek çözümü konularında beraber çalışmak Bursa ilinin çeşitli yerlerinde şehit anıtlarının yapılması, şehit ve gazilerin ön plana çıkarılması gerektiğini arzu ettiklerini söylediler. Bizlerde derneğimizin bulunduğu yerin Nilüfer Deresi yanında Mihraplı Parkının 2004 yılında hizmete açıldığını 80 bin metrekarelik alanda olup parkın içerisinde şehitlik abidesi olduğunu buranın da bakımsız atıl durumda olduğunu kendilerine ilettik. Bu var olan abideyi daha güzel bir konuma gelmesi konusunda beraber hareket etmek istediğimizi diğer konularla ilgili gerekli çalışmayı da yapacağımızı ilettik.

 Derneğimizi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Yöneticisi Sayın Ramazan ÇİÇEKLİ ye şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş