POSTALLI HAC VE UMRE ORGANİZASYONU BURSA

Postallı Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu Bursa Temsilcilik Sorumlusu Sayın Serkan AKSU firmalarının 1963 yılında Kayseri’de kurulan Postallı Turizm Seyahat Acentesi olarak Hac ve Umre Organizasyonlarını 53 yıllık tecrübeye sahip personelimizle profesyonel bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini ifade ettiler.

Sayın AKSU çalışma şeklimizle farkımızı ortaya koyuyoruz, Hac ve Umre organizasyonlarında öncelikle sizin ihtiyaç ve beklentilerinizi sağlayacak hizmet ve çözümleri uygun maliyetlerle sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, pasaport ve diğer işlemlerinizi konusunda uzman özel ekibimizle yaparak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz. Hac ve Umre Organizasyonunu gönülden severek ve güler yüzle yapıyoruz. Yaptığımız işlerin arkasında duruyor, herhangi bir sıkıntınızda gerektiğinde müdahale ederek mağdur olmanızı önlüyor, mutlu müşteriler oluşturmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesidir. Kayseri şehir merkezinde ve Ülkemiz genelinde bulunan şubelerimiz ile siz değerli Kutsal Toprak yolcularımıza aradıkları ilgi ve alakayı gösteriyor, mutlu müşteri sayımızı artırmak için önceliklerimizin ilk sırasına müşteri memnuniyetini koyuyoruz. Siz değerli gazi ve şehit aileleri olarak bizler için önemlisiniz sizler için ne yapsak azdır. Bu yüzden Postallı firması olarak gazi ve şehit ailelerine gazi ve ya şehit ailesi kartıyla firmamıza müracaat eden kişilere özel indirimler uygulanacaktır. Siz değerli ailelerimize gereken özeni göstereceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın diyerek sözlerine son verdi. Dernekte bulunan ailelerimiz gerekli soruları kendilerine ileterek cevaplarını aldılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyaret edip gazi ve şehit ailelerimize Hac ve Umreye gitme konusunda destek veren ve bilgilendiren Postallı Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu Bursa Temsilcilik Sorumlusu Sayın Serkan AKSU ya şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş