ŞEHİT ERMAN AYDIN OKULU

Tunceli'nin Nazimiye ilçesindeki Sarıyayla Karakolu'na teröristlerce 30 Nisan düzenlenen hain saldırıda 4 asker şehit olmuştu. Bursalı jandarma komando er Erman Aydın ve arkadaşları kahramanca çarpışarak teröristleri püskürtmüştü. Saldırıda şarapnel parçalarıyla ağır yaralanan Aydın 20 gün tedavi gördüğü Ankara GATA'da dün şehit düşmüştü.

Şehit düşen Jandarma Er Erman AYDIN ın adı Hamitler Mh. Albayrak Cd. Yeşil Beyaz Sk. No2 Osmangazi/BURSA adresinde bulunan okula adı verilerek Şehit J. Çvş. Erman Aydın İmam Hatip Ortaokulu olarak yaşatılıyor.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetimi ve şehit aileleri olarak ziyarette bulunduk. Bizleri karşılayan çok değerli Okul Müdürü M. Sebih POLAT ve öğretmenlerle görüşerek tüm öğretmenlerin öğretmenler günlerini kutladık. Sayın POLAT okulumuzun adını yaşatmak yüceltmek bizlerin ve öğrencilerimizin görevidir. Öğrencilerimizi, Ülkesini seven, ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı, değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, kendisiyle barışık, ahlaklı, ilişkilerinde dürüst ve hoşgörülü, lider nitelikli, ufku geniş, sorumluluk sahibi, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı, toplumsal yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmeği amaçladıklarını söylediler.

Şehit J. Çvş. Erman Aydın İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın POLAT ve Değerli öğretmenlerimize bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerken şehit Jandarma Er Erman AYDIN ı saygıyla, şükranla, minnetle anarız.

Ruhu Şad olsun

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş