ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ İLYAS GENEL

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde havalandıktan bir süre sonra düşen Jandarma Genel Komutanlığına ait S-70 Skorsky tipi helikopter kazasında şehit olan Bursalı Uzman Çavuş İlyas Genel son yolculuğuna Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından binlerce Bursalının katıldığı törenle uğurlanıp Hamitler Şehitliğine defnedilmişti.

Diyarbakır Lice de şehit olan Uzman Çavuş İlyas GENEL in adı Geçit Mah. İlyas Genel Sok. ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlyas GENEL İlkokulu olarak isim verilerek yaşatılıyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetimi ve şehit aileleri olarak ziyarette bulunduk. Bizleri karşılayan çok değerli Okul Müdürü Necati AKBAŞ ve öğretmenlerle görüşerek tüm öğretmenlerin öğretmenler günlerini kutladık. Sayın AKBAŞ la bir süre sohbet edip kendimizi ve okulun hakkında genel bilgiler aldık. Sayın AKBAŞ okulumuzun adını yaşatmak yüceltmek bizlerin ve öğrencilerimizin görevidir dedi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlyas GENEL İlkokulu Müdürü Sayın AKBAŞ ve Değerli öğretmenlerimize bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerken Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlyas GENEL i saygıyla, şükranla, minnetle anarız.

Ruhu Şad olsun

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş