OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1965 yıllında Yunanistan doğumlu olan Mustafa DÜNDAR , İstanbul Hukuk Fakültesi mevzunudur. Mustafa DÜNDAR aynı zamanda serbest Avukatlık, batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi 22 Dönem Bursa Milletvekilliği yapmıştır. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Bursa Osmangazi Belediye Başkanı seçilmiş olup halen bu görevi sürdürmektedir.

Türkiye Harp Malulü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR ı ördekli Hamamında ziyaret ettik. Sayın DÜNDAR la dernekle ilgili sıkıntılarımızı paylaşmıştık bu sıkıntılarımızın giderilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstererek çözüme kavuşturmuştur. Bu vesile ile Sayın DÜNDAR a derneğimize sunmuş olduğu katkılardan dolayı yönetim kurulu kararı doğrultusunda kendisine yönetim olarak plaket taktim ettik.

Derneğimize sunmuş oldukları katkılardan dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR a şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş