PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak Posta Telgraf Teşkilatı Teşkilat’ ı A.Ş Bursa PTT Başmüdürlüğü nü ziyaret ettik.

 Bursa’ ya yeni atanan Bursa PTT Başmüdürü Sayın Beytullah BAYBUNAR daha önceki görev yeri Hatay PTT Başmüdürlüğü idi geçtiğimiz aylarda görev yeri değiştirilen BAYBUNAR Bursa İli Nilüfer İlçe PPT Müdürü olarak göreve başladı. Bursa PTT Başmüdürü Sayın Beytullah BAYBUNAR ı makamında ziyaret edip derneğimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunup ye görevinde başarılar diledik. Sayın BAYBUNAR dan derneğimiz ve gazi şehit ailelerinin PTT şubelerinden gerekli hassasiyetin ve PTT yoluyla gönderilecek evraklarda çalışma yapılmasını talep ettik.

Sayın BAYBUNAR gazi şehit aileleri derneği olarak ziyaret gelmeniz bizleri memnun etmiştir, görevime yeni başladığımdan Bursa’yı tam anlamıyla bilmediğimden alışmaya çalıştığını en kısa zaman içerisinde derneğimizi ziyaret edeceğini ve talep ettiğimiz konuyla ilgili çalışma yaparak bizlere dönüş yapacağını ifade ettiler.

 Bursa PTT Başmüdürü Sayın Beytullah BAYBUNAR bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş