SEV-TAR OTOMOTİV GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK

Bursa ilinde faaliyet gösteren Sev – Tar Otomotiv i Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek yönetimi olarak ziyarette bulunduk.

Dernek üyelerimizden Gazi Yunus ALTIN’ ın aracılığı ile gazi ve şehit ailelerine sosyal destek amacı ile bir proje başlatmak bir nebzede olsa faydalı olup gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olduklarını hissettirmek anlayışını benimseyerek Bursa İlinde faaliyet gösteren Sev – Tar Otomotiv firmasının yetkilisi Basri SEVİM ile görüşmemizi talep eden gazimizin önerisi üzerine görüşme sağlandı. Bizleri ofisinde ağırlayan Sayın Basri SEVİM gazi ve şehit ailelerine ne yaparsak yapalım acılarını dindiremeyeceklerini bildiklerini ama bir nebzede olsa firma olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bizler burada rahat oturalım diye bu bedellerin ödendiğini biliyoruz, şeklinde ifade ettiler. Firma olarak gazi ve şehit ailelerine, gazi veya şehit ailesi kartlarını göstermeleri halinde araç lastiklerinde gerekli indirimin sağlanacağını ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını dile getirerek sözlerine son verdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak başta bizlere destek olan gazi Yunus ALTIN a ve Sev – Tar Otomotiv Firma Yetkilisi Sayın Basri SEVİM e bu duygu ve düşüncelerinden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş