BELEŞ(ŞEHİTLER TEPESİ) TEPE’Yİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi olarak 10.12.2016 tarihinde yaşanan hain şer odaklarının yapmış oldukları sinsi ve kahpece davranış sonucu polis ve sivil vatandaşlarımızın hayatlarını kaybettiği yer olan beleş tepeyi ziyaret ettik. (Aynı zamanda bu olaydan sonra bölge Şehitler Tepesi unvanını almıştır.)

Bu olay gazi ve şehit ailelerimizde derinden üzmüştür. Bir kez daha görülmektedir ki bu menfur saldırının tek hedefi, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak ve muvaffak olamayacaklardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi olarak belirtmek isteriz; Hainler bilmelidirler ki, gerçekleştirilen bombalı saldırılarda ve vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır.

Tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış olan milletimiz, bağımsızlığı için kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını ve uzuvlarını veren gazi ve şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur.

Yaşanan bu saldırıyı Bursa Gazi ve Şehit Aileleri olarak nefretle kınıyor, aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyor ve tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla, minnetle anarken onlara  
Cenabı-ı Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı, huzurlu yaşam diliyoruz. 

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş