OYAK RENAULT İNSAN KAYNAKLARINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi yönetimi olarak Oyak Renault İnsan Kaynakları Müdürlüğünü ziyaret ettik.

Bursa da faaliyet gösteren Oyak Renault Otomobil Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Neslihan AKKOZAK ve Ömer BAŞARAN ı ziyarette bulunduk. Bizleri makamlarında ağırlayan Sayın AKKOZAK ve BAŞARAN a derneğimiz ve bizlerin hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Gazi ve Şehit ailelerin yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirip kendilerini derneğimize davet ettik.

Sayın Neslihan AKKOZAK bu güne kadar bizleri gazi ve şehit aileleri derneğinden ziyarette bulunan olmadığı gibi gerek dernek gereksede gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntılardan haberdar olmamıştık. Dernek olarak bizleri ziyaretiniz bazı sıkıntılar konularında bizlere de sorumluluk yüklemiştir. İnsan Kaynakları olarak bizlerde gazi ve şehit çocuklarının uygun koşullar doğrultusunda çalıştırılması konusunda gerekli değerlendirmelerde bulunup elimizden gelen desteği yapacağız dediler.

Bizleri ağırlayıp sorunlarımızı ve çözümü konularında duyarsız kalmayan Oyak Renault İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Neslihan AKKOZAK ve Ömer BAŞARAN a şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN   

Paylaş