GİRESUN DERNEKLERİ GENÇLİK KOLLARI DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİLER

Bursa İlinde faaliyet gösteren Giresun Dernekleri kendi Dernek bünyesinde oluşturdukları gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile beraber almış oldukları karar doğrultusunda derneğimizi ziyarete gelmişlerdir.

Giresun Dernekleri gençlik kolları olarak son yıllarda Ülkemiz genelinde yaşanan olaylar nedeni ile gazi ve şehit ailelerine ne gibi bir yardım ve ya faydamız olur düşüncelerinden yola çıkarak gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olmak onlara ellerinden gelen katkıyı sunmak istediklerini söylediler. Bizlerde Dernek yönetimi olarak kendilerini ağırlamaktan memnun olduğumuzu bu düşüncelerin bizleri memnun ettiğini arz ettik. Değerli misafirlerimize derneğimizin kuruluşundan bu güne kadarki faaliyetlerinden bahsettik ve bilgiler verdik. Bizler gazi ve şehit aileleri olarak bir talebimizin olmadığını devletin gazi ve şehit ailelerine gerekli destek ve katkıyı sunduğunu ama sizlerden isteğimiz gazi ve şehit ailelerinin ziyaret edilmesi sokakta, pazarda, çarşıda, otobüste ve çeşitli mekanlar da karşılaştığınız ve tanıdığını gazi ve şehit ailelerine bir nebzede olsa şunun denmesini ( bizler sizlerin sayesinde buralarda rahat yaşıyoruz ) diyerek minnettarlıkların söylenmesi arife günleri resmi bayram ve dini bayram 18 Mart 19 Eylül gibi günlerde bizlerin yanında olup bizlere destek vermelerini rica ettik.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini olarak Giresun Dernekleri Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş