ŞEHİT BİNBAŞI BÜLENT ALBAYRAK’IN AİLESİNİ ZİYARET

SURİYE' de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı' nda şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Binbaşı Bülent ALBAYRAK' ın cenazesi, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne getirilmişti.
Fırat Kalkanı Harekatı' nda El Bab’ ta şehit düşen 14 askerden, Özel Kuvvetler' de görevli Piyade Binbaşı Bülent ALBAYRAK' ın acı haberi, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde hemşire olan kardeşi Gamze Göktepe, eşi İsmail Göktepe'ye haber verilmişti. Evli ve 1 kız çocuğu babası olan şehit Binbaşı Bülent ALBAYRAK' ın cenazesi Gölcük Depremi'nde ölen annesi Suzan Albayrak' ın yanına defnedildi.
 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetimi olarak Fırat Kalkanı Harekatı’ nda Şehit düşen Binbaşı Bülent ALBAYRAK’ ın ailesini ziyaret ettik. Şehit Bülent ALBAYRAK’ ın ablası ve eniştesi ile tanışıp duygu ve düşüncelerimizi söyleyip bizlerin üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Şehit ablası ve eniştesi yaşamış olduğumuz acı dayanılacak bir acı değil ama başımıza buda gelecekmiş sabretmeye çalıştıklarını ve böyle bir acıyı hiç kimse yaşamasın temennilerinde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak şahsım yönetimim ve üyelerim adına Şehit Bülent ALBAYRAK’ a Cenabı-ı Allahtan rahmet dilerken şehidimizin kederli ailesinin ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş