ERKEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Bursa Anadolu Erkek Lisesi ( Bursa Mekteb-i Sultanisi, Bursa Lisesi ) Bursa’ da 1883 yılından bu yana eğitim veren bir kuruluştur. Bugünkü adıyla Bursa Anadolu Erkek Lisesi olan okulun değerli öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarete gelmişlerdir.

Bursa Anadolu Erkek Lisesi okulunun değerli öğrencilerinden olan Muhammet Muhammetoğlu, Dicle Mutlu, Zeynep Sude Ünal, Elif Su Yaşa adlı öğrenciler ziyaret ettiler. Öğrencilerin ziyaret amaçları Bursa Erkek Lisesi öğrencileri olarak gazi ve şehit aileleri için ne gibi yardım veya destek olabiliriz konularında bilgi almak, derneğimizi ve bizleri tanımak istemişler.

Birbirinden değerli öğrencilerimizin ve geleceğimiz olan bu güzel yüreklere derneğimiz ve gazi ve şehit aileleri hakkın da bilgi verdik ve yapmak istedikleri gazi ve şehit ailelerine ait projelerde kendilerine yol gösterip katkı sunacağımızı ifade ettik.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarete gelen Bursa Anadolu Erkek Lisesi öğrencilerine ve bizleri ziyarete gelen öğrencilerimize bu güzel düşüncelerinden dolayı şahsım yönetimim ve tüm üyelerim adına teşekkür ederken sağlık, mutluluk, başarı dolu yıllar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş