BÜYÜKORHAN GENÇLERİNDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini Bursa Büyükorhan Kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği İle Üniversiteli Kayapalılar Başkanı ziyaretimize geldiler.

Bursa Büyükorhan Kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Sayın Erdal KADİR, Yönetici Şükrü ENAT, Gençlik Kolları Başkanı Recep KADİR derneğimizi daha önceleri de ziyarette bulunmuşlardı ve çeşitli etkinliklerine bizleri de davet etmişlerdi. Sayın KADİR bu ziyaretinde kendisine Üniversiteli Kayapalılar Bakanı Sayın Yasin EGE’ ni gazi ve şehit ailelerini tanımak onlarla yönetim kurulunda olan Furkan ALTIN, Erkan KADİR, Emirhan BAKSİ, Timur ASLAN, Raif ENAT ile ziyaret etmek istediğini söylemiş. Sayın KADİR’ de bizleri arayarak geleceğimiz olan gençleri bizlerle tanıştırmak istediğini söyledi. Dernek Başkanı Sayın Erdal KADİR ve Yasin EGE ve yönetimini derneğimizde ağırladı. Geleceğimiz olan gençleri tanıyarak neler yaptıklarını ne gibi çalışmalarda bulunduklarını öğrendik. Bizlerde kendimizi ve derneğimiz tanıtıp yaptıklarımızı yapmak istediklerimizi sivil toplum örgütlerinden ve vatandaşlarımızdan taleplerimizi kendileri ile paylaştık.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Bursa Büyükorhan Kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği İle Üniversiteli Kayapalılar Dernek Başkanlarına şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

 

Paylaş