GAZİ VE ŞEHİT ÇOCUKLARININ KAYNAŞMASI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak derneğimiz üyesi gazi ve şehit çocuklarına Uludağ gezisi.

Bursa İlinde faaliyet gösteren derneğimiz gazi ve şehit çocuklarının bir birleriyle tanışıp kaynaşması arkadaş olması ve diğer faaliyetlerde ortak hareket edip derneğimizi tanımaları bizlerle samimi olup sıkıntılarını anlatmaları düşüncesinden yola çıkılarak yarıyıl tatili olması sebebi ile Uludağ gezisi düzenledik. Bursa Büyükşehir Belediyesinin bizlere tahsis ettiği araçla dernek önünden 55 kişilik gazi, şehit aileleri ile beraber Uludağ’a hareket ettik. Yönetim ve üyelerimiz olarak çocuklara bizlerde eşlik ettik. Uludağ’ da bulunan Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına ait tesisler ve T S K Ordu evi tesisleri de bizlere gerekli desteği sağlayıp gazi ve şehit ailelerinin güzel bir gün geçirmelerine yardımcı olmuşlardır.

Bu organizasyona destek veren başta Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, T S K Uludağ Ordu Evi, Dernek yönetimi ve üyelerimize bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederken bizlerin geleceği umutları ve yarınlarımız olan çocuklarımıza da teşekkür eder sağlık mutluluk ve tüm güzelliklerin onlarla olması dileklerimizle.

Metin ŞENOL

BAŞKAN   

Paylaş