C L K ULUDAĞ ELEKTİRK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

C L K Uludağ Elektrik Genel Müdürü Sayın Ali Erman AYTAÇ’ ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi olarak ziyarette bulunduk.

Geçtiğimiz 2016 yılında derneğimize ziyarete gelen C L K Uludağ Genel Müdürü Sayın Ali Ermen AYTAÇ ve ekibi ile tanışıp bir sura dernek ve üyelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuştu. Sayın AYTAÇ gazi ve şehit ailelerinin elektrik kullanımlarının indirimli olduğunu ve kurum olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli katkıyı sunacaklarını söylemişlerdi. Geçtiğimiz aylarda elektrik faturalarında yapılan değişikliği kendilerine ilettikten sonra gerekli düzenleme yapıldı. Yine 2016 yıl sonu olarak bizlere verilen bilgi doğrultusunda 2017 yılı başında gazi ve şehit ailelerinin elektrik indiriminden faydalanmak için atmış oldukları imzaya gerek kalmadığını online takibi yapılacağını ifade etmişlerdi.

Bu ziyaretimiz Sayın AYTAÇ’ a bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakaya teşekkür amaçlı idi. Sayın AYTAÇ’ ve değerli idarecileri ile bir süre sohbet ettik, bu sohbet sırasında kurum olarak almış oldukları karar doğrultusunda abonelerinin elektrik faturalarını son ödeme tarihlerinin istedikleri tarihe alabilme imkanı getirildiğini bu konuda abonelerin sıkıntı yaşamamalarını istediklerini ve bizlere gazi ve şehit ailelerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmamızı istediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi olarak C L K Uludağ Elektrik Genel Müdürü Sayın Ali Erman AYTAÇ’ a ve çalışan ekibine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederi.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş