BURSA BARO BAŞKANI AV GÜRKAN ALTUN’ U ZİYARET

AV Gürkan ALTUN Kimdir; 1971 yılı Artvin Şavşat doğumlu. İlkokul eğitimini İstanbul’da Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu'nda tamamladı. Haydarpaşa Lisesinde başladığı ortaokul eğitimini Bursa Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra aynı okulun lise bölümünden 1988 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olup aynı yıl Bursa Barosu'nda staja başladı. 1995 yılından itibaren de Bursa Barosu’na bağlı olarak serbest Avukatlık yapmaktadır. Mesleğe başladığı ilk günden bu yana Bursa Barosu Mesleki Müdahale, Kadın, Staj ve Sosyal İlişkiler komisyonlarında aktif olarak çalışmıştır. 2002–2012 yılları arasında beş dönem zarfında sırasıyla Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeliği, Saymanlık, TBB delegeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunmuştur. Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa şubesi üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede Bursa Baro Başkanlığı görevine getirilen AV Gürkan ALTUN’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. AV Gürkan ALTUN’ a kendimizi ve dernek hakkında bilgilendirmelerde bulunup gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları sıkıntıların çözümü konusunda askeriyeden emekli ve ya askeri konulara hakim olan avukatların ailelerimize yardımcı olması konusunda talepte bulunduk. Sayın ALTUN gerekli yardımı esirgemeyeceğini söyledi.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa Baro Başkanı AV Gürkan ALTUN’ a bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş