BAŞARIYI ARTIRMA

Bursa da faaliyet gösteren Başarıyı Artırma Derneği Yönetici ve üyesi olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete geldiler. Geçtiğimiz aylarda derneğimizi ziyarette bulunan dernek yöneticileri ile gazi ve şehit ailelerine destek olma anlamında istişarelerde bulunmuştuk.

İstişarelerde bulunduğumuz konular üzerinde gazi ve şehit ailelerine ne gibi yardım ve ne zaman yapabiliriz konusunu değerlendirmek amacıyla bizleri yeniden ziyarete geldiler. Yapılan görüşme neticesinde önümüzdeki günler içerisinde kendilerinin ve bizlerin uygun olduğu tarih ve saat içerisinde gazi ve şehit ailelerine düzenlenecek eğitim seminerleri ve konferanslarda, Dikkat ve Özgüven, Aile ve Çocuk Eğitimi, İş İçinde Eğitim, Sade Zihin ve Güçlü Zeka konularında her yaştan binlerce insana destek olunduğu gibi bizlere de destek olmak istemişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete gelen Başarıyı Artırma Derneği Yönetici ve Üyesine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş