ŞEHİT ZEKİ UĞUR ADINA TURNUVA

Kısa adı KAYDER olan Büyükorhan kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından Şehit Zeki UĞUR adına düzenledikleri turnuvaya Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Yöneticilerini de davet ettiler. Yönetim olarak bizlerde şehidimizin adına düzenlenen turnuvaya katıldık.

Şehit Uzman Çavuş Zeki UĞUR 9 . Nisa Kuyumculuk Kayder Futbol turnuvası’ nın başlama vuruşunu şehidin babası Yusuf UĞUR ve Bursa Spor’ un genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş yaptı. Nisa Kuyumculuk sponsorluğunda bu yıl Şehit Uzman Çavuş Zeki UĞUR anısına düzenlediği futbol turnuvası her yıl değişik isimler altında düzenlenerek geleneksel hale getirilen turnuvada bu 8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

Fatih Mahallesi Spor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın başlama törenine Bursa Sporlu oyuncu Kubilay Kanatsızkuş’ un yanı sıra şehidin babası Yusuf UĞUR, Büyükorhan Belediyesi Başkanı Hasan TAŞ ile siyasi parti temsilcileri ve stk yöneticileri katıldı. Tertip Komitesi adına Kayapa Gençlik Kolları Başkanı Recep KADİR amaçlarının gençleri bir araya getirerek dostluk ve kardeşliğin daha sıkı bir şekilde güçlendirmek olduğunu söyledi.

Şehidimizin anısına böyle bir turnuva düzenleyen Kısa adı KAYDER olan Büyükorhan kayapa Köyü Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Erdal KADİR e turnuva sponsoru Nisa Kuyumculuğa ve tüm katılımcılara şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederim.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

   

 

Paylaş