ANKARA’ DA ASKERİ KURUMLARI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak gazi ve şehit ailelerinin talep ve sıkıntıları ile ilgili askeri kurumları ziyarette bulunduk.

Bursa şubesi olarak Bursa’ da görev yapan komutanlarımızın destekleri ile geçen yıl Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetler Komutanlığı, Genel Kurmay’ ı ziyarette bulunup taleplerimizi iletmiştik.  İletmiş olduğumuz evrakların bir nüshalarını da Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı verdiğimizi söylemiştik. İletmiş olduğumuz konularla ilgili çalışmalar olduğunu ve kurumların konular üzerinde gerekli değerlendirmelerde bulunacaklarını ifade etmişlerdi.

Ülke genelinde son günlerde yaşamış olduğumuz sıkıntılar neticesinde taleplerimizde aksaklılar yaşandı ve yaşanmaya devam ettiğinden, Bursa Şube yönetimi olarak tekrardan Milli Savunma Bakanlığı Gazi Şehit İşleri Daire Başkanı Yarbay Mükremin TÜRKMEN ve Yarbay Muharrem ER, Kara Kuvvetler Komutanlığı Gazi Şehit İşleri Daire Başkanı Albay Özer ÇALIŞKAN, Genel Kurmay Gazi Şehit İşleri Daire Başkanı Albay Adem YILMAZ ve Askeri Yargıtay Hakimi Albay A. Mithat ACAR’ ı ziyaret ederek vermiş olduğumuz dilekçeler hakkında bilgi aldık ve sekiz maddelik bir talepte daha bulunduk.

Bizleri Ağırlayan değerli Daire Başkanı Komutanlarımıza şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

Paylaş