AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI İLE ŞEHİT AİLELERİN BULUŞMASI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan KAYA’ nın da katılacağı şehit aileleri ile buluşma Merinos AKKM yıldırım salonunda gerçekleşti.

Yemeğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan KAYA, Bursa Valisi İzzettin KÜÇÜK, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği yöneticileri, Şehit Aileleri çeşitli sivil toplum kuruluşları yanı sıra vatandaşlar katıldı. Yemekte konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan KAYA "İstiklal ve istikbal mücadelemizin en büyük gücü vatan ve bayrak sevgisidir. Peygamberlikten sonra en yüksek mertebe olan şehitlik makamına eren kahramanlarımıza Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Verdiğimiz her şehit, yeniden dirilişin müjdesidir. Şehitler ölümsüzdür. Onlar, Allah katında ve milletin yüreğinde daima diridirler. " dedi. Konuşmasından sonra salonda bulunan şehit ailelerin masaların dolaşarak ailelerle sohbet etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan KAYA ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL olarak sayın bakanımıza sıkıntılarımızdan bahsedip kendilerine gazi ve şehit ailelerini ilgilendiren taleplerimizi yazılı olarak ilettik. Sayın Bakanımız Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer UYARIN’ da kendileri ile ilgili sıkıntılarını anlatıp talep dosyasını verdi.

Şehit Ailelerine ve biz yöneticilerine zaman ayırıp sıkıntılarımızı dinleyip taleplerimizi değerlendireceği için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan KAYA şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ederiz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş