SAĞLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanını ziyaret ettik.

Bursa Büyükşehir Belediyesinde çeşitli görevler üstlenerek sorumluluğunu daima yerine getirip sorun üreten değil sorun çözme anlayışı ilkesini benimseyen ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü görevine getirilen Düşünsel ŞENTÜRK yıllarca diğer görevlerinde olduğu gibi verilen bu görevi de kendisine has idari mantık ve anlayışla ilkelerinden ve düşüncelerinden taviz vermeden her vatandaşın ve çalışanın sorununu çözüp olumlu tepkiler almıştır. Sayın Düşünsel ŞENTÜRK’ ün geçtiğimiz günlerde görev yeri değişti ve kendisi Bursa Büyükşehir Sağlık İşleri Daire Başkanlığı görevine getirildi ve sorumluluk alanları daha da genişletilmiş oldu daha önceki görevlerinde göstermiş olduğu özveri ve ilgi alakayı burada da göstereceğinden eminiz.

Dernek Yönetimi olarak Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Düşünsel ŞENTÜRK’ ü makamında ziyarette bulunup yeni görevinde başarılar diledik. Bizleri ve derneğimizi yakından tanıyan ve her daim bizlere destek olan Sayın ŞENTÜRK desteklerine elinden geldiği kadar devam edeceğini ifade etti. Kendisine dostları ve sevenleri tarafından gönderilen çiçekleri bir çiçekçiye verip karşılığında alınan çeki gazi ve şehit aileleri derneğine taktim etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Düşünsel ŞENTÜRK’ e bizlere ve derneğimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN     

Paylaş