BURFAŞ GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

1992 yılında başladığı yolculuğa kendisini her geçen gün yenileyerek ve geliştirerek devam eden BURFAŞ; bugün artık Bursa’nın önemli markalarından biri haline gelmiş olmanın gururunu yaşamaktadır.

Bursa İli için büyük önem taşıyan Bursa’ nın vizyonunu değiştiren bünyesinde bir çok etkinlik ve projelere destek olan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet GÜMÜŞSOY’ u makamında ziyaret ettik. Sayın GÜMÜŞSOY derneğimizi yakından tanıyan ve bizlere her daim destek veren olarak yine bizlerden desteğini esirgememiştir. Sayın GÜMÜŞSOY’ u ziyarette bulunan MASAL TADINDA şiir kitabının yazarı Sayın Özlem GÜNER Bursa Büyükşehir Belediyesi aracılığı ile çıkarmış olduğu şiir kitabının TÜYAP kitap fuarında sergilenmesini ve şiir kitaplarının kendisi tarafından imzalanıp ücret karşılığı değil bağış altında verilmesini elde edilecek gelirin iyi bir yere gitmesini istemiş. BURFAŞ Genel Müdürü Sayın Muhammet GÜMÜŞSOY’ da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini önermiştir. Yapılan görüşmeler neticesinde bu fikir gerçekleşip gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine desteklerini esirgemeyen BURFAŞ Genel Müdürü Sayın Muhammet GÜMÜŞSOY’ a ve Masal Tadında Şiir Kitabının yazarı Sayın Özlem GÜNER katkılarından ve desteklerinden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.        

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş