T S K MEHMETÇİK VAKFINDAN TÜM ŞEHİTLERE MEVLİT

18 Mart Çanakkale zaferinin 102’ ci yılı münasebeti ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği tarafından düzenlenen mevlit programı 17.03.2017 tarihinde Cuma namazı öncesi düzenlendi.

T S K Mehmetçik Vakfı sorumluluk bilinci içerisinde üstlenmiş olduğu görevi her yıl olduğu gibi bu yılda yerine getirmek için düzenlemiş olduğu programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetim ve üyelerini de davet ettiler. Bu davete yalnız üye olan değil üye olmayan gazi ve şehit ailelerini de davet ettiler. Davete yönetim ve üyelerimizle beraber iştirak ettik. Bursa Ulu Camimin de tüm şehitlerim ze okutulan mevlit’ e bizlerin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Ulu Camiinde okunan mevlit ile tüm şehitlerin ve ahrete intihal eden gazilerimizin ruhlarına dualar edilerek şehitlerimizi ahrete intihal eden gazilerimizi rahmetle şükranla minnetle yad ettik.

Bu organizasyonu düzenleyen T S K Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği Başkanı Albay İbrahim GÜVEN ve ekibine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş