TAKLACI OYUN GÜVERCİNLERİ DERNEGİNDEN DESTEK

  Bursa İlinde faaliyet gösteren Taklacı Oyun Güvercinleri Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sayın Özcan TAŞÇI ve yönetimi derneğimizi ziyarette bulundular.

  (BTOGYD), geleneksel Bursa Güvercin Derneği (BTOGYD) Taklacı oyun güvercinleri uçurma yarışması bu yıl ’Şehitlerimize Saygı, Bayrağımıza Sevgi Kupası’ adı altında düzenleyeceklerini. Bu yarışmanın bu isimle düzenlenmesinin sebebi, şehit ve gazilik makamının ne kadar kıymetli, değerli olduğu göstermek ve toplumda bir farkındalık oluşturmak amacı benimsediklerini Allah nasip ederse elde edecekleri gelirleri de tüm güvercin besleyenler ve yarışmaya katılan arkadaşlarımız adına Şehit ve Gaziler Derneği’ne bağışlayacağını söylemişlerdi.
  160 kişinin müracaat ettiği ’Şehitlerimize Saygı, Bayrağımıza Sevgi Kupası’nda taklacı oyun güvercinlerinin etkinliğinden elde edilen gelir. Sayın Özcan TAŞÇI ve yönetim kurulu tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ederek derneğimize ön gördükleri gerekli yardımı makbuz karşılığında yapmışlardır.

  Bursa Taklacı Oyun Güvercinleri Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sayın Özcan TAŞÇI’ nı öncülüğünde yürütülen ’Şehitlerimize Saygı, Bayrağımıza Sevgi faaliyet kapsamında Sayın TAŞÇI’ ya ve tüm destekçilerine bu anlamlı desteklerinden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş