ULUS MEDYAYI ZİYARET

Ulus İnşaat, Emlak, ve Medya Genel Yayın Koordinatörü olan Sayın Şaban ULUS’ u Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak ziyarette bulunduk.

Ulus Medya Genel Koordinatörü Şaban ULUS geçtiğimiz aylarda gazi ve şehit ailelerinin ve derneğin sıkıntıları konusunda bir program hazırlayarak bizlere yardımcı olmuş bizlerin sesi olmaya da çalışacağını belirtmişti. Dernek yönetimi olarak Sayın ULUS’ u Ulus Medya merkezinde ziyarette bulunduk. Sayın ULUS’ bizleri yakinen tanıdığından kendi iş alanı ile ilgili görüşmelerde bulunup bizlerin iler ki dönemlerde yapacakları konularla ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Sayın Ulus Medya Genel Koordinatörü Şaban ULUS’ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesinin sesi olduk bundan sonrada ULUS MEDYA olarak olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ulus Medya Derneğimizin ve gazi şehit ailelerinin sesi oldukları için gazi ve şehit aileleri adına Sayın Şaban ULUS’ a plaket taktim edip çalışmalarında başarılar dileyip teşekkür ettik.

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

Paylaş