ZİYA GÖKALP İLKOKULUNDA ŞİİR DİNLETİSİ

Bursa Ziya Gökalp İlkokulunda KELEBEKLER projesi kapsamında sınıf Öğretmeni Ümran Sevim HACIKASIMOĞLU’ nun hazırlamış olduğu şiir dinletisine katıldık.

Ziya Gökalp İlkokulundaki öğrencilerin katılımı ile Kelebekler Projesi kapsamında çocukların içinden gelen duygu ve düşüncelerini şiirle ifade etmelerine fırsatı vermek aynı zamanda KELEBEKLER proje kitabını çıkararak bu kitabın güzel bir anı olacağını düşünmüşler. Küçük şairler Ziya Gökalp İlkokulu konferans salonunda öğretmenler ve ailelerle bir araya gelerek yazmış oldukları bir birinden güzel şiirleri okudular. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi olarak bizlerde bugünün küçükleri yarının büyükleri olan genç şairlerin programına katılım sağladık.

KELEBEKLER Şiir kitabında şiirleri yayınlanan çocukların isimleri ABDURRAHMAN ARSLAN, ARDA USLU, AYŞEGÜL KARAGÖZ, AZRA NAZ AVCI, BURAK YILMAZ, BEDİRHAN KURUOĞLU, BERKAY İSLAM ALPER, BEYZANUR KOCAMAN, BURAK AKTAŞ, BURAK GÜR, CEYLİN KÜTÜK, ECE KUŞ, EGE GÜR, YUSUF EGEMEN TÜRKMEN, EMİRHAN BEKAR, EMRE ŞAHİN, FURKAN ÇAKMAK, GÖRKEM BOZTARLA, HAKAN YEKTA AYAZ, İLYAS BARAN KARAGÖZ, KERİM SAĞIR, MEHMET ALİ TURAN, MERVE ŞİMŞEK, ORHAN GÜLENÇ, ÖMER HUSRUMA, SEVDE BOZTARLA, UMUT EFE BULUT, YASMEN ÖZKAN, YİĞİT EFE YILDIZ, ZEYNEP ATMACA adlı çocuklar şiirleriyle ve resimleri ile KELEBEKLER şiir kitabının çıkmasına katkı sunmuşlardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimini olarak KELEBEKLER ŞİİR KİTABININ çıkmasına destek olan Ziya Gökalp İlkokul Müdürü Sayın Birgül SERÇE ye sınıf öğretmeni Ümran Sevim HACIKASIMOĞLU’ na ve velilerine teşekkür eder birbirinden değerli öğrencilere de başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş