ERKEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Bursa erkek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret etmek onlara yalnız olmadıklarını yanlarında olduklarını göstermek için bizlerden katkı almak amacı ile ziyarete geldiler.

Bursa Erkek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin hazırlamış oldukları gazi ve şehit ailelerine farkındalık proje kapsamında bizleri arayan öğrencilerden Muhammet MUHAMMETOĞLU, Dicle MUTLU, Zeynep SUDE UNAL, Elif Su YAŞA derneğimizi ziyaret ederek yapmak istedikleri proje hakkında bilgilendirmelerde bulunup bizlerden katkı talebinde bulundular. Dernek yönetimi olarak öğrencilerimize gazi ve şehit aileleri ile görüşerek randevu alarak buluşmalarını sağladık. Ayrıca Erkek Lisesi öğrencilerinin talebi üzerine okullarına yakın olan Pınarbaşı Şehitliğini ziyarette bulunduk. Pınarbaşı’nda bulunan tüm şehitlerimizi ziyaret ederek karanfiller koyup dualarla andık. Şehitlikleri ziyarete gelen öğrencilerimize gaziliğin şehitliğin ne olduğunu niçin gazi ve şehit olunur ve bu vatanın nasıl mücadele edilerek kurulduğunu anlatmaya çalıştık.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak Bursa erkek Lisesi Okul yönetimine ve Bursa Erkek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerine,  gazi ve şehit ailelerini göstermiş oldukları duyarlılık ve farkındalıktan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder başarılar dileriz.

 

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş