BURSA  D.S.İ  BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE BULUŞMA

Bursa Devlet Su İşleri 1. Bölge Müdürlüğünde gazi ve şehit aileleri ile beraber tanışma toplantısı gerçekleştirdik.

Bursa Devlet Su İşleri 1. Bölge Müdürlüğünde çalışan gazi ve şehit ailelerinin talepleri doğrultusunda toplantı tertip edildi. Toplantıya D.S. İ Baş Müfettişi Sayın Fikret ERDEMİR’  Bursa D.S.İ Destek Hizmetler Şube Müdürü Mürsel SAVAŞ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimi olarak katılım sağlandı.

Devlet Su İşleri Baş Müfettişi Sayın Fikret ERDEMİR bu gün burada gazi ve şehit aileleriyle beraber olmaktan son derece mutlu olduğunu, gazi ve şehit ailelerine ne yapsak asla yaralarını ve acılarını hafifletecek bir şeyler yapamadıklarını. Ama şahsım ve kurumum olarak üzerimize düşen her yükümlülüğü yerine getirmeye gayret ettiklerini. Bu gün burada bu vatan için ağır bedeller ödeyen bir birinden değerli gazi ve şehit aileleri ile olmaktan mutlu olduğunu ve toplantıya gelmeden önce gerekli görüşmeleri yaptığını bölgede çalışan gazi ve şehit ailelerin çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti. Sayın ERDEMİR gazi ve şehit ailelerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederken tüm şehitlerimize ve ahrete intihal etmiş gazilerimize Allahtan Rahmet dilerken hayatta olan gazilerimize de sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diledi. Çalışan gazi ve şehit ailelerine de istedikleri zaman kendisini ziyaret edebileceklerini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimi olarak toplantıya katılan Devlet Su İşleri Baş Müfettişi Sayın Fikret ERDEMİR’ e Bursa D.S.İ Destek Hizmetler Şube Müdürü Mürsel SAVAŞ’ a gazi ve şehit ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Metin ŞENOL

Paylaş