VARDAR AİLESİNİ ÖĞRENCİLERLE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi, Bursa Erkek Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri ile şehit ailemizi ziyaret ettik.

Bursa Erkek Lisesi öğrencilerinin duyarlılığı ve farkındalık yaratmak amaçlı almış oldukları kararları Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetimi ile paylaşarak hayata geçirmek istemişlerdir. Yönetim olarak bizlerde gençlerin bu anlamlı düşüncelerini hayata geçirip aileleri ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu günkü ziyaretimiz 1996 yılında Irak topraklarında şehit olan Cemil VARDAR’ ın ailesini ziyaret ettik. Şehidin babası ve annesi ile bir süre sohbet ederek onların düşünce ve duygularını dinledik. Şehit annemiz ve babamız gençlerle konuşurken duygulu anlar yaşandı. Şehit annesi gençler sarılarak memnuniyetini dile getirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetimi olarak Bursa Erkek Lisesi Müdürüne, Öğretmenleri ve öğrencilerine şehit ailelerini ziyaret ederek ailelerin yalnız olmadıklarını hissettirdikleri için şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş