JANDARMA ALBAY MEHMET KADAN’ I ZİYARET

Bursa İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Jandarma Albay Mehmet KADAN’ ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi ve Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak ziyarette bulunduk.

Jandarma Albay Mehmet KADAN İl Jandarma komutanlığında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Görevini yerine getirirken gazi ve şehit ailelerinin yanında olduğu gibi gazi ve şehit ailelerinin tanıştırdığı kişilerle de dostluk kurup destek olmaya çalışmıştır.  Samsun Kavak Yaşar Doğu Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin geleneksel tirit gecesine davet edilen değerli komutanımız bizleri kırmayıp ailesi ile davete katılmış olup bizleri sevindirmiştir. Samsun Kavak Yaşar Doğu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun KOÇ Şehit Oğlu Mehmet Ali BAYAR ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak Jandarma Albay Mehmet KADAN’ ı makamında ziyaret ederek davetimize geldiğinden teşekkür ettik.  Samsun Kavak Yaşar Doğu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun KOÇ Komutanımıza plaket ve Yaşar DOĞU’ nun Kitabını takti ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak bizleri ve gazi şehit ailelerini gönüllerine yazan Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Dursun KOÇ ve yönetimine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş