ŞEHİT CENGİZ POYRAZ

Mardin1'in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı' nın patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Poyraz şehit düşmüştü.


Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetlerinin sürdürdüğü operasyonlarda teröristler tarafından bir binaya yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu yaralanan Bursalı Jandarma Uzman Çavuş Cengiz Poyraz, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Şehit Cengiz POYRAZ binlerce kişinin katılımı ve duaları ile Hamitler Şehitliğine defnedilmişti.

09.05.2016 yılında Şehit olan  Cengiz POYRAZ’ ın ailesi şehit in sene mevlidini Bursa Yıldırım Ulus Mahallesindeki evlerinin önünde yapıldı. Mevlit programına Askeri Erkan, Yıldırım Belediye Personeli, Gazi ve Şehit Aileleri yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Cengiz POYRAZ ve Tüm şehitlerimizi dualarla andık.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak katkılarından dolayı Yıldırım Belediyesine ve çevre camideki hocalarımız teşekkür ederiz.

Şehit Cengiz Poyra’ a Allahtan rahmet ailesine de sabırlar dileriz.

Tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

 

Paylaş