OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞINDAN KAHVALTI

Osmangazi Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu anneler gününe özel kahvaltı programına gazi eşi ve şehit anneleri, şehit kızları ile katılım sağlandı.

Osmangazi Kaymakamlığının Osmangazi sınırları içerisinde bulunan gazi eşi, şehit anneleri ve şehit kızlarına yönelik düzenlemiş oldukları kahvaltı programı geçen yıl olduğu gibi bu yılda Çetinkaya mağazaları dört kata gerçekleştirildi. Programa Osmangazi Kaymakamı Sayın Enver ÜNLÜ, Osmangazi Vakıf Müdürü Sayın Sebahattin ESENYEL, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetimi, gazi eşi ve şehit anne babaları ile bir araya gelindi.

Osmangazi Kaymakamı Sayı Enver ÜNLÜ anneler günü münasebeti ile yaptığı konuşmada şöyle dedi. Bu anlamlı günde bizleri davetini kırmayı bizlerle beraber olduğunuz için siz değerli anneler öncelikle teşekkür ederim. Bu gün burada anneler gününü kutlamak için bulunmaktayız, sizler üzerinize düşen her türlü sorumluluğu taşıyanlarsınız, bizler sizlere ne yapsak azdır. Bu yüzden bir araya gelerek bu anlamlı günde beraber olmak istedik. Tüm annelerin ve siz değerli annelerin anneler gününüzü kutlar sağlıklı, huzurlu ve Mutlu bir hayat dilerken şehitlerimize de Allahtan rahmet dileriz.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL da saygı – sevginin nelere sebep olduğundan bahsetti. 1908 yılında annesini kaybeden bir kız çocuğunun yaşamış olduğu üzüntüyü hafifletmek amacı ile ABD de alınan senato kararı ile anneler günü olarak kutlanmasına karar verildiğini ülkemizde 1955 yılından bu yana anneler günü kutlandığını bu gün burada Osmangazi Kaymakamlığının ikincisini düzenlemiş olduğu bu programa katılan başta Osmangazi Kaymakamımız Sayın Enver ÜNLÜ ve tüm ekibine teşekkür ederim.  Ayrıca başkanı olduğum dernek üyesi olan olmayan gazi eş, çocuk şehit anne, çocuk ve tüm annelerin anneler günlerini kutlar ellerinden öper sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşam dilerim dedi.      

Paylaş