ERKEK LİSESİNDEN ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARETLER

Bursa Erkek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü çalışmaları doğrultusunda okul öğrencilerinde oluşan gurup Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesini ziyarete gelerek bizlere şehit ailelerini ziyaret etmek istediklerini ve bu konuda kendilerine yardımcı olmamızı talep etmişlerdi. Dernek yönetimi olarak bizlerde şehit ailelerimizden bazılarını arayıp öğrenciler adına kendilerinden randevu talep etmiştik. Okul Öğretmenleri ve öğrencileri ve yönetim olarak randevu almış olduğumuz aileleri ziyaretler gerçekleştirdik.  

Bu projeyi hayata geçiren başta Bursa Anadolu Erkek Lisesi Müdürü Sayın İrfan POYRA’ a Öğretmenlerine ve öğrencilerine ailelerimizi ziyaret ettiklerinden dolayı şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder, başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

OKUL ÖĞRENCİLERİNDEN MUHAMMET MUHAMETOĞLU’ NUN DÜŞÜNCELERİ

Bursa Erkek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü çalışmaları doğrultusunda icra ettiğimiz ‘’ Şehit Ailelerine Ziyaret ‘’ projesi ile bilgilerini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Bursa Şubesi aracılığı ile aldığımız şehit Serdar AŞKIN ‘ ın Şehit Murat KARADUMAN ‘ ın, Şehit Ahmet KODAK ‘ ın, Şehit Ali KIZILKAYA ‘ nın, Şehit Erkan BABUR ‘ un, Şehit İsmet EĞİLMEZ ‘ in ve Şehit Cemil VARDAR ‘ın ailelerine ziyaretler düzenledik. Ziyaretlerimizin unutulmaması ve şehit ailelerimizin bizleri daima hatırlaması adına onlara teşekkür amaçlı hediye verdik. Şehit ailelerimize; Türk Gençliğinin Milli Değerlerini her zaman ve her yerde muhafaza ettiğinin vurgusunu yaparak vatanımıza, milletimize, bayrağımıza her zaman sahip çıktığımızı ve sahip çıkmaya devam edeceğimizi aktardık. Şehit ailelerimizin acılarını paylaşarak bir istekleri olduğunda her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik.

Muhammed MUHAMMEDOĞLU

Erkek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve

Dayanışma Kulübü Adına 

Paylaş