BURSA CUMHURİYET SAVCISINI ZİYARET

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 03 Temmuz 2017 tarihli Kararnamesi ile Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan KUŞ, 31 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Metin ŞENOL, İkinci Başkan Şehit Babası Ali TAŞTAN ve Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan KUŞ2 u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL Sayın KUŞ’ a dernekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve gazi şehit ailelerinin yaşamış oldukları sorunları dile getirerek kendisinden bilgi ve destek talep ettiler. Sayın KUŞ bahsi geçen konuların takipçisi olacağını ve gazi şehit aileleri için gerekli ne varsa takipçisi olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Gazi Metin ŞENOL Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan KUŞ’ a şahsı yönetimi ve üyeleri adına başarılar diledi.

            

Paylaş