FOÇA’ DAN ÜZÜCÜ HABER

İZMİR' in Foça İlçesi'nde, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Jandarma Yüzbaşı 35 yaşındaki Şevket SOYER, yaşamını yitirdi. Yüzbaşı SOYER, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza Yenifoça - Aliağa karayolu Yenifoça Fatih Mahallesi Kurudere Mevkii'nde meydana geldi. Görevli olduğu Bursa İl Jandarma Komutanlığı'ndan iznini geçirmek üzere yakınlarının bulunduğu İzmir'in Foça İlçesi'ne gelen Jandarma Yüzbaşı Mahmut Şevket SOYER yönetimindeki plakası öğrenilmeyen otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, evli ve 4 yaşında bir erkek çocuk babası olan Yüzbaşı SOYER, yaşamını yitirdi.
Yüzbaşı SOYER için Fatih Camii'nde, ikindide cenaze töreni düzenlendi. Törene; Foça Kaymakamı Ali ÇETİN, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet HACIOĞLU, Foça Jandarma Komando ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Semih OKYAR, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Cemal Özden YAZICIOĞLU, Bursa ve Foça'da görevli silah arkadaşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yakınları ve çok sayıda Foçalı katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Yüzbaşı SOYER' in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konuldu. Yüzbaşı SOYER, uzun bir araç konvoyuyla götürüldüğü Foça Yeni Kabristanlığında toprağa verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Yüzbaşı M. Şevket SOYER’ e Cenabı Allah tan rahmet ailesine, sevenlerine, Camiamıza ve silah arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN  

 

 

Paylaş