GAZİ YUNUS KÜÇÜK’ Ü ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak dernek üyelerimizden gazi Yunus KÜÇÜK’ ü ziyaret ettik.

Gazi Yunus KÜÇÜK tatil için gitmiş olduğu Antalya İlinde rahatsızlanmıştı. Rahatsızlığının nedeni yıllar önce askerlik görevini yerine getirirken çatışma nedeni ile almış olduğu yaraların ve vücudunda bulunan şarapnel parçalarından kaynaklanan enfeksiyonun oluşması neticesinde omur ilik ve diğer bölgeleri de etkilediğinden Kurban Bayramından geçtiğimiz günlere kadar yoğun bakımda bitkisel hayattaydı. Gazi Yunus KÜÇÜK vermiş olduğu yaşam mücadelesini kazanarak kendine gelip hayata tekrardan gözlerini açmıştır. Dernek olarak daha ilk günden bu güne kadar gazimizi yalnız bırakmayıp gerek Antalya Valisi Sayın Münir KARALOĞLU, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Cengiz YILDIZ, Antalya Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sayın Halil ATİK, Bursa  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Ahmet HACIOĞLU, Jandarma Kıdemli Astsubay Ethem ÇİZMECİ, Bursa Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK, Kemal KIRAYLIOĞLU ve Antalya İlinde bulunan komutanlarımızla koordine kurularak gazimize ve ailesine gerekli her türlü destek verilmiştir.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi yönetimi olarak üyemiz gazi Yunus KÜÇÜK’ ü hastanede ziyaret ettikten sonra gazimize destek veren Antalya Valisi Sayın Münir KARALOĞLU, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Cengiz YILDIZ’ ı makamlarında ziyaret ederek vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine ve ekiplerine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkürlerimizi sunduk.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

     

Paylaş