ŞEHİT ANNE, EŞ VE GAZİ EŞLERİYLE DERNEKTE TOPLANDIK

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehit Anne, Şehit Eşi ve Gazi Eşlerini dernek yerleşkesinde ağırladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak dernek üyelerimizden Şehit Annesi Şafiye MUTLU, Şehit Annesi Emine TOSUN, Şehit Annesi Emine AŞKIN, Şehit Annesi Aysel ÇALI, Şehit Annesi Kadriye SEL, Şehit Annesi Memnune KESKİN, Şehit Eşi Alime DUMAN, Gazi Eşi Fatmagül KORKMAZ, Gazi Eşi Neslihan TAŞDEMİR, Gazi Eşi Nazmiye BORAZAN ve Gazi Eşi Serpil ERTÜRK’ e derneğe gelerek bizeler’ e vermiş oldukları destekten ve şehitlerimizin adlarını onurla taşıdıkları için annelerimize dernek yönetimi olarak teşekkür etti. Gelen Annelerimiz yanlarında hazırlamış oldukları yiyecekleri de getirerek dernekte toplu kahvaltı yaptılar. Ayrıca dernek üyelerimizden Şehit Babası Salih DOĞRU, Şehit Babası Necdet AYDIN, Gazi İsmail TOPÇU ve Gazi Yılmaz TAŞDEMİR de bu güne katılarak bizleri onure etmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, derneğe gelen üyelerine vermiş oldukları destekten dolayı onure olduklarını söylerken göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş