YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı 2017 yılı son yönetim kurulu toplantısını dernek yerleşkesinde gerçekleştirdi.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Şehit Babası Ali TAŞTAN, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Gazi Cumhur CİDAL, Gazi İhsan KAPLAN, Gazi İsmail AKALP, Şehit Babası Murat OKUR, Gazi Yunus ALTIN, Gazi Nevzat ŞAHİN, Şehit Babası Gazi IŞIK, Gazi Nurettin ŞENGEZER, Gazi Mustafa POLAT, Gazi Hüseyin KILAVUZ, Şehit Babası Hüseyin BATIRIR, Gazi Mesut CAN, Gazi Ahmet EREN, Gazi Haşim SİVRİ, Gazi Yılmaz TAŞDEMİR, Şehit Babası Sezai OKAY, Gazi Hüseyin ŞENTÜRK, Gazi Serdar HASTÜRK ve Gazi Nazif SARI katıldılar. Toplantıda gazi ve şehit ailelerine ve aynı zamanda yönetimde bulunanlara bilgi veren dernek Başkanı Sayın ŞENOL 03.06.2015 tarihinde siz değerli gazi ve şehit ailelerimizin destekleri ile beraber görevimizi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Bu toplantının yapılan iş ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirme amaçlı olduğunu ifade ederken Sayın ŞENOL ayrıca yönetim kurulunda gazi ve şehit ailelerinin talep ve temennilerini dinledi ve istişarelerde bulunuldu. Sayın ŞENOL 2018 in ikinci ayında yapılacak olan dernek kongresinde bir dönem daha yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu ve gazi ve şehit ailelerinden önümüzdeki dönem için de destek ve katkılarını talep etti. Toplantıya katılan gazi ve şehit aileleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ a destek vererek yeni kurulacak olan yönetim kurulunda da destek vereceklerini ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL kendisine gerek yönetim gerekse üyeler olarak destek veren vermeyen tüm gazi ve şehit ailelerine teşekkür ederken kırgınlıklar, dargınlıklar olmuş olsa da bu dernek Türkiye Cumhuriyet için bedel ödeyen gazi ve şehit ailelerini derneği olduğunu ifade etti. 

Paylaş